Giorgio Fontijn

Mijn naam is Giorgio Fontijn ik ben 31 jaar en ik kom uit Waalwijk. Sport is altijd mijn grote passie geweest en een zeer belangrijk onderdeel van mijn levensstijl. Al vanaf jonge leeftijd heb ik diverse sporten intensief beoefend. Tot mijn 18eheb ik altijd gevoetbald en ben daarna fanatiek gaan kickboksen en fitnessen. Het belangrijkste wat ik van deze sporten geleerd heb is doorzettingsvermogen, focus en motivatie. Met deze vaardigheden en mijn liefde voor sport en gezondheid wilde ik echter meer doen.

Na een aantal jaren trainen met ervaren fitness professionals, en het behalen van mijn Fitnessdiploma, Personal trainer, Medisch en mobiliteits trainer cursus, ben ik begin 2014 begonnen als zelfstandige.

Sinds 2017 heb ik samen met 1 andere personal trainer een eigen personal trainingscentrum en kan ik van mijn passie mijn beroep maken.

De reden dat ik als personal trainer ben gestart is omdat ik mensen wil helpen hun doel te bereiken op een zo efficiënt mogelijke manier. Mijn kracht is om op een sociale, klantvriendelijke en duidelijke manier mijn klanten altijd zodanig te motiveren dat zij altijd het maximale uit zichzelf halen. Ik ben altijd eerlijk in hetgeen dat ik aan mijn klanten beloof. Mijn klanten trainen ook graag met mij omdat ik sociaal ben, tijd heb voor hen en omdat de doelstellingen worden behaald. En daar gaat het natuurlijk om, je doelstellingen behalen! Iedereen is uniek en moet ook uniek benaderd worden. Ik geef mijn klanten veel tijd en aandacht en vinden het daarom ook fijn om bij mij te trainen, ze kunnen bij mij hun verhaal kwijt, ik geef ze vertrouwen en behalen samen het gewenste resultaat.

– Giorgio Fontijn

schermafbeelding-2023-02-17-om-10.58.35
Personal Training
Personal Training

Samen komen wij tot resultaat. Maar alleen als jij er klaar voor bent om er volledig voor te gaan. Jouw succes is mijn succes en dat neem ik zeer serieus.

Circuittraining
Circuittraining

Bij circuittraining wordt het hele lichaam getraind. Dit is ideaal voor mensen die niet zo vaak kunnen sporten, maar toch het hele lichaam willen trainen.

Kickboksen
Kickboksen

Bij Fit Personal training kun je op een ontspannen en ongedwongen manier leren kickboksen. In groepsvorm, maar ook 1 op 1 met de trainer.

0