Giorgio Fontijn

Giorgio Fontijn (1991) is oprichter en eigenaar van Fit Personal Training en al reeds 10 jaar actief als personal trainer in Waalwijk.

Sport is altijd mijn grote passie geweest en een zeer belangrijk onderdeel van mijn levensstijl. Al vanaf jonge leeftijd heb ik diverse sporten intensief beoefend. Tot mijn 18eheb ik altijd gevoetbald en ben daarna fanatiek gaan kickboksen en fitnessen. Het belangrijkste dat ik van deze sporten geleerd heb is doorzettingsvermogen, focus en motivatie. Met deze vaardigheden, mijn liefde voor sport en gezondheid wilde ik echter meer doen.

Na enkele jaren van training onder begeleiding van ervaren fitnessprofessionals en het behalen van mijn diploma’s in Fitness, Personal Training en Kickbokstraining, heb ik in 2014 besloten om Fit Personal Training op te richten. Met het oog op een breder scala aan expertise, heb ik later ook met succes mijn opleiding tot Medisch en Mobiliteitstrainer afgerond.

Ik besloot personal trainer te worden omdat ik mensen wilde bijstaan bij het bereiken van hun doelen. Na vele jaren en een schat aan praktijkervaring, heb ik inmiddels een diepgaand inzicht verworven in wat het meest doeltreffend is. Dit stelt me in staat om mensen op een krachtige en begrijpelijke manier te inspireren, zodat zij consistent hun volle potentieel kunnen benutten. Mijn begeleiding is altijd oprecht, en ik werk met realistische en haalbare doelstellingen. Ik koester een beloftevolle benadering zonder loze woorden voor mijn sporters.

Bij Fit personal training maken we gebruik van zelfbeheersing en balans. Hoewel we intensief trainen, benaderen we dit op een intelligente en doelgerichte manier en zorgen er ook nog voor dat je mobieler wordt en van je pijntjes afkomt. Als het je doel is om in goede conditie te komen, is het raadzaam om enigszins vast te houden aan je voedingsplan.
Fit personal training biedt haar klanten een omgeving waarin vakkundigheid, integriteit, veiligheid maar vooral plezier in het sporten hoog in het vaandel staan.

– Giorgio Fontijn

schermafbeelding-2023-02-17-om-10.58.35
Personal Training
Personal Training

Samen komen wij tot resultaat. Maar alleen als jij er klaar voor bent om er volledig voor te gaan. Jouw succes is mijn succes en dat neem ik zeer serieus.

Circuittraining
Circuittraining

Bij circuittraining wordt het hele lichaam getraind. Dit is ideaal voor mensen die niet zo vaak kunnen sporten, maar toch het hele lichaam willen trainen.

Kickboksen
Kickboksen

Bij Fit Personal training kun je op een ontspannen en ongedwongen manier leren kickboksen. In groepsvorm, maar ook 1 op 1 met de trainer.

0