Personal training

Personal training

Personal Training is de oplossing voor iedereen die wil afslanken, fitter wil worden of een gespierder lichaam wil krijgen. Trainen met een personal trainer zorgt er voor dat je net een stapje verder gaat. Onder professionele begeleiding bereik je op een veilige en verantwoorde manier je doel. Welk doel je ook hebt!

Je krijgt zowel advies op voedingsgebied als een op maat gemaakt trainingsprogramma afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Ieder lichaam is anders, daarom is het personal. Als Personal Trainer ben ik niet alleen je trainer, maar ook je coach, je luisterend oor en je stok achter de deur. Dus wil jij dat lang gedroomde resultaat behalen en lukt het niet om dit zelf te realiseren? Dan is Personal Training iets voor jou en een goede investering waar je voor de rest van je leven profijt van hebt.

 Voordelen van Personal Training

  • Resultaat gegarandeerd
  • Effectieve trainingsvormen
  • Uitdagende workouts
  • Gezonde voedingscoach
  • Persoonlijke aandacht
  • Motiverend
  • Sneller resultaat
  • Gezonde lifestyle

Voeding

Wat is nog moeilijker dan een zware trainingssessie van een uur? Het bedenken wat je nu precies moet eten, de overige 23 uur van de dag. Als het aankomt op prestatie en het verbeteren van je lichaamssamenstelling, is voeding een essentieel punt. Ook hierbij kan ik je helpen met goede voedingsprogramma’s waarmee andere cliënten goede resultaten hebben behaald.

Ondersteuning

Zelfs met een compleet uitgewerkt plan is het moeilijk om het helemaal alleen te doen. Daarom ben ik altijd 24/7 bereikbaar per WhatsApp en e-mail. Dus heb je een vraag of kom je er gewoon even niet uit? Dan ben ik er voor je.

Toewijding

Hoewel ik er alles aan zal doen om de dingen zo simpel en effectief mogelijk voor je te maken zijn mijn trainingsprogramma’s uitdagend. Maar verwar simpel niet met gemakkelijk. Want om alles uit het programma te halen zal je er zelf hard voor moeten werken, zowel in de sportschool als in de keuken. Dus bekijk jezelf eens goed in de spiegel en zeg tegen jezelf dat je er klaar voor bent om de benodigde toewijding te tonen. Het is het absoluut waard, want het zal je leven veranderen. Maar alleen als jij er klaar voor bent om er volledig voor te gaan. Jouw succes is mijn succes en dat neem ik zeer serieus.

Interesse in Personal training?

0